Ha szülő vagy és gyermekednek keresel magántanárt, nyelvtanulási lehetőséget akkor a legjobb helyen jársz!

Érdekel, hogy:

  • mikor és kinek érdemes előrehozott német érettségit tenni, illetve milyen előnyökkel jár az emelt német érettségi?
  • nehezen tudjátok eldönteni, melyik nyelvvizsga lenne a legjobb választás?
  • szeretnéd megadni gyermekednek a lehetőséget, hogy külföldi egyetemen tanulhasson tovább de nem tudjátok melyik nemzetközi nyelvvizsga lenne a megfelelő és hogyan lehetne haladni a felkészülésben?
  • olyan tanárt keresel, aki gyermekednek segít a saját tempójában, egyéni igényei alapján tanulni?
  • tele vagy kérdésekkel a német érettségi és nyelvvizsga témában és nem tudsz kiigazodni?

Ezeket a kérdéseket én is ismerem magamból, de tudom azt is milyen már középiskolában nyelvvizsgázni és izgatottan olvasni a külföldi egyetem válaszát, hogy igen, felvettek.

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy a legégetőbb kérdésekre elsőként kaphass választ és ne maradj le a friss információkról, aktuálisokról!
(hamarosan)

Szívből ajánlom Krisztit bárkinek, akinek célkitűzése egy nyelvi érettségi vagy nyelvvizsga megszerzése. Lányomat mindkettőben ő támogatta német nyelvből, és közös munkájuk nagyszerű eredményeket hozott. Az órái dinamikusak, közvetlen és egyenrangú kommunikáción,  együttműködésen alapulnak, melyek mögött gondos előkészítést és nagyon alapos felkészülést láttam. Gyermekekre és kamaszokra egyaránt nyitott személyisége, jó motiváló képessége és pedagógiai szakértelme folyamatos önfejlesztéssel párosul, így nem volt kérdés, hogy második gyermekem esetében is hozzá fordulok nyelvvizsga felkészítés kapcsán. Kiváló nyelvtanár, aki szeretettel (is) tanít!

D. Dóra